Campanyes Histňric Entitats Centre Cívic Bus al barri Regidor barri OMAC Rŕdio Plaçes barri Contenidors Millores avinguda Defensem parc PlaseQTa

Destapa't i participa

 

Cada dijous de 18 a 19 hores teniu una cita amb Rŕdio Sant Pere i Sant Pau (101.0 FM)

De quč tracta?

D'apropar els centres cívics a la ciutadania, donar a cončixer les diferents entitats del barri de Sant Pere i Sant Pau inicialment, encara que també de la ciutat de Tarragona.

Tracten de donar a cončixčr diferents persones que vulguin donar a cončixer la seva associació, grup de música o ciutadania no organitzada, a més a més de realitzar una agenda cultural, on remarquem totes les activitats que es fan el cap de setmana a Tarragona. També les activitats dels centres cívics, de les quals les associacions també formem part.

Convitats?

Tothom que vulgui opinar sobre el temps de lleure, d'oci, associacionisme i ciutadania en general.

Fins ara han tingut a Ramon Tibau (representant de l'AVV Sant Pere i Sant Pau), Montse Vargas (Coordinadora de Centres Cívics), Roser Bonet (Contacontes professional), Grup de joves jugadors de rol de Sant Pere i Sant Pau, Anna López (monitora risoterŕpia).

La previsió és que vagin la regidora de participació, tčcnics de cultura i joventut, l'AVV La Unió i ciutadania en general que vulguin opinar sobre els temes abans mencionats.

Mčtodes de contacte?

Blog on tothom pot comentar el que calgui per poder passar-ho en directe després:

www.destapat.blogspot.com

Telčfon de la rŕdio per poder participar al programa 977.20.15.00