Campanyes Històric Entitats Centre Cívic Bus al barri Regidor barri OMAC Ràdio Plaçes barri Contenidors Millores avinguda Defensem parc PlaseQTa

Defensem el parc natural !

 

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) preveu seccionar el parc en sis trossos construint vials d'unió entre La Muntanyeta i l'Avinguda Païssos Catalans, a més a més de la construcció de dos nous edificis (al plànol en vermell) a la vorera contrària al camp de futbol de La Salle.

Aquí us mostrem el plànol del futur d'aquesta zona de Sant Pere i Sant Pau previst pel POUM:

Plànol POUM Sant Pere i Sant Pau

 

S'ha creat la plataforma "Defensem el parc" format per veïns dels blocs propers afectats, veïns del barri i les associacions de veïns per tal d'intentar que es conservi el parc tal i com està ara.

També volem promocionar-lo i que l'arreglin per tal d'impedir l'entrada de vehicles que realitzen pràctiques perilloses i afavorir l'entrada de les persones que van amb bici, corren, passejen o van a portar els nens a jugar a la natura.

De moment s'ha fet un primer contacte amb els regidors de barri. La seva resposta ha sigut que, de paraula de l'alcalde de Tarragona, la construcció dels vials es suspendrà, conseguint així conservar la unitat del parc.

Falta saber si la construcció dels blocs previstos a la vorera del parc amb l'avinguda Païssos Catalans (en vermell), són realment necessaris i, si és aquest el cas, la possibilitat de reubicar-los en una altra zona del barri amb menys impacte visual, ecològic i mediambiental.

S'han preparat uns documents d'al·legació previstos per entregar en el proper període obert d'al·legacions al POUM per tal de seguir el procés reglamentari de canvis en la planificació.